Over ons

Een woning kopen is de grootste en meest belangrijke uitgave in uw leven. Een huis moet passen bij de wensen en behoeftes van de koper. Het gevoel van geluk staat centraal, daarom is het van het grootste belang dat u daarin goed begeleid wordt. Dit doen wij met de kennis en zorgvuldigheid die u van een makelaar mag verwachten. We gaan doelgericht te werk en waken over uw persoonlijke en financiële belangen.
 
Een klein kantoor, dat is opgericht aan de Beugel 20 in 2007, is in 2017 uitgebreid en naar een kantoorpand om trots op te zijn aan de Tukseweg 20 in het centrum van Steenwijk. Waar de koffie altijd klaar staat en waar naar u kunt bellen of mailen voor een gratis waardebepaling, een taxatie, verkoop of aankoop van uw woning.

 

Marcel Wapstra

Onze register makelaar-taxateur Marcel Wapstra heeft inmiddels ruim 21 jaar ervaring in de makelaardij. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en de juiste begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Als makelaar en taxateur aangesloten bij de VBO met ruim 1.100 andere makelaars en taxateurs. Dit is een organisatie die bestaat sinds 1985 met strikte criteria op het gebied van vakinhoudelijke kennis en expertise.